Modelja shqiptare provokon me këtë foto

Asht nji nga modelet me origjinë shqiptare ma të pëlqyeme dhe edhe pse asht ba nanë e nji çike, sërish Emina Cunmulaj asht në formë të mrekullueshme.

Duket se ata vazhdojnë të duhen si ditën e parë. Ndërkohë, krahas fotos ajo i ka ba edhe nji dedikim: “Sepse, pranë teje jam gjithnji vetvetja, kaq kam kërkue gjithmonë”.

auto_Emina_Cunmulaj_dhe_buri_i_saj_miliarder1497284193