Moment shokues: Qe çka ndodh mbrenda 10 sekondave me këtë shpi

Në këtë video keni me pa momentin se qysh deti “përbin” nji shpi mbrenda 10 sekondave. Ngjarja ka ndodhë në brigjet indiane.

Nji turmë kurreshtarësh kanë pa dhe filmue ngjarjen teksa deti i fryemë rrënon mbrenda pak sekondave shpinë.

Simbas mediave vendase, asnji nuk asht lëndue nga ky incident.

https://youtu.be/isNkF0249XU