Momenti shokues, qe si u rrxue aeroplani në Maltë (Video)

Nji qytetar maltez ka arritë me filmue momentin e rrximit të aeroplanit n’orët e para të mëngjesit.

Gjersa ishte tue shkue në punë, ai shikoi në ajër se si aeroplani kishte humb drejtimin dhe filloi me filmue atë.

Për fat të keq, përfundimi i këtij akti ishte ma i keqi i mundshëm mbasi aeroplani u rrxue.

Nga raportet e para thuhet se pesë persona kanë vdek dhe që të gjithë janë punëtor të BE’s.