Mos e provoni këtë në dasëm! Mundeni me rrezikue jetën tuej (video)

Nji çift nga Libani, të cilët në dasmën e tyne kishin dasht me u argetue deri në pikën e fundit, u përballën në nji moment me rrezikun.

Ata nga gëezimi kishin kcye ne bazenin, i cili ndodhej në hotelin ku po festonin, ndërsa vello që nusja kishte veshë u ba shumë i randë n’ujë dhe filloi me terheqë atë poshtë. Përkundër tana përpjekjeve, nusja nuk arrinte dhe filloi me bërtitë, por askush në rreth nuk e dinte se çka po ndodhte.

https://youtu.be/EQxCJwqvtVA

Shperndaje në: