Mos i humbni: 10 gjanat ma interesante për të pasmet! (+18)

Nga fiksimi i mashkujve për të pasmet deri te komplimentet e parapëlqyeme të femnave, janë të shumta gjanat që mund t’ju interesojnë për të pasmet.

Shumë mashkuj i pëlqejnë të pasmet por nuk dinë gjithçka rreth tyne.

Qe disa fakte interesante për të pasmet:

  • Quhet pigofili, fiksimi i mashkujve për të pasmet që ndonjiherë kthehet edhe në patologjik.
  • T’i tregosh të pasmet nudo dikujt asht nji lloj tallje që përdorej që në Romën e lashtë.
  • Të pasmet më perfekte janë ato të Venera Callipigia, nji skulpturë romake që ndodhet në Muzeun Arkeologjik të Napolit.
  • Mollaqet janë muskujt me shtrimjen ma të gjatë në trupin e njeriut.
  • Sa ma të mëdha të jenë të pasmet e nji femne, aq ma pjellore asht ajo.
  • Termi “twerking”, dridhje të pasmesh ka hy edhe në “Oxford Dictionary Online”.
  • “Ke nji alamet bothe”, asht komplimenti ma i pëlqyem nga femnat.
  • Mashkujt vlerësojnë ma shumë formën e të pasmeve se sa madhësinë e tyne.
  • Simbas nji hulumtimi të bamë nga “British Sexual Fantasy research Project”, 13 përqind e femnave pëlqejnë të goditen me shpulla në të pasme.
  • Nji e treta e mashkujve dhe femnave ban rregullisht seks anal.

 

11-bytha

 

10-bytha

 

9-bytha

 

8-bytha

 

7-byrht

 

6-bytht

 

5-bytht

 

4-bytha

 

3-bytha

 

2-bytha

 

1-bytha