Mos i huqni, këto foto të Monroe’s kanë me ju ndreq ditën! (foto +18)

Jo vetëm drejtorët, aktorët dhe bashkëpunëtoret e saj, por krejt njerëzit në mbanë botën janë mrekullue me bukurinë e saj.

Ndërsa fotografët janë ata të cilët duket se e kanë shijue ma nga afër bukurinë e mahnitshme të ikonës së bukurisë, Marilyn Monroe.

Shumë fotografë të njohun u munduen me sjell fotot ma të veçanta nga ylli i Holliwood’it, por duket se askush nuk ja arriti me realizue imazhet e fotgrafës së njohun Eve Arnold, e cila ka punue me Marilyn për ma shumë se dhetë vjet.

Këtu, aktorja nuk duket si nji e ngrime apo thjeshtë imashe me shkëlqim –  por foto të natyrshme që flasin shumë.

Ma poshtë keni me i pa disa fotografi të pabesueshme, në të cilën portreti i Monroes doket pak ma afër nesh.

 

2-monro

 

3-monro

 

4-monro

 

5-monro

 

6-monro

 

7-monro

 

8-monro

 

9-monro

 

10-monro

 

11-monro

 

12-monro

 

14-monro

 

15-monro