Mosha e saj ka me ju befasue!

Nanë e dy fëmive, tashma të rritun, ka harxhue mija euro për me u dokë sërish e re dhe jo vetëm kaq, por ajo ka nji trup edhe ma të mirë se sa kur ishte e re.

Anglezja Bee Cameron nga Liverpool i asht nënshtrue disa operacioneve plastike për me u ndje sërish e dëshirueshme, tue mos marrë parasysh harxhimet ekonomike.

Ajo i asht nënshtrue 3 operacioneve në gjoks për me arritë formën dhe madhësinë e dëshirueme të tyne.

Mosha e saj asht 53 vjeçare.

1467864771_3602C9D300000578-3675797-image-a-48_1467830143643 1467864792_Bee Cameron (4)