Muzeu Erotik i Parisit shiti gjithçka por i ndodhi ma e keqja! (foto)

Muzeu Erotik i Parisit kreu nji ankand të fundit, tue shitë gjithçka qe kishte mbrenda për rreth gjysë milion euro ose tre herë ma shumë nga sa ishte parashikue.

Rreth 2 mijë vepra të muzeut dolën në shitje, përfshi këto objekte arti që nga Thailanda e India e deri në Amerikën Latine.

Në ankand kishte edhe shumë piktura dhe foto të shekullit të 19’të nga “Belle Epoque” në Paris, kur qyteti shihej si kryeqyteti botnor i kënaqësisë.

Pronarët thanë se i vetmi muze erotik në Francë po mbyllej për shkak të qirasë së naltë të godinës ku ishte vendos.

 

2-museuuuu

 

3-museu

 

4-museu

 

5-museu

 

6-museu

Shperndaje në: