Naomi Campbell kallxon se asht hala “n’top forme”

Naomi Campbell asht sinonim i fjalës supermodele, dhe këtë e dëshmoi edhe nji herë me setin e ri fotografik që e ka realizue.

Ajo pozoi për numrin e ri të edicionit brazilian të revistës Vogue që del çdo vit.

Ikona e modës duket e mrekullueshme në këto fotografi të shkrepuna nga fotografi Zee Nunes.

naomi naomi1 naomi2 naomi3 naomi4 naomi5 naomi6 naomi7 naomii