Nënshkrimet e politikanëve botnorë dhe domethania e tyne

Nënshkrimi asht nji element i cili veçon njerëzit dhe secili ka nji të tillë me karakteristikat e veta.

Donald Trump ka nji nënshkrim mjaft të komplikuem dhe ekspertët e shkrimit dhe grafologjisë thonë se me këtë nënshkrim ai kallxon se asht dominant, i fortë, agresiv dhe se dëshiron me i mbajtë njerëzit në krahët e tij.

Vladimir Putin me nënshkrimin e tij, simbas ekspertëve, dëshiron me tregue se asht nji njeri që lidh çdo gja nyje dhe se mbrenda juridiksionit ose rrjetës së tij nuk mundet me pshtue askush.

vp_1464359383-8630398

Nënshkrimi i Barack Obama pasqyron se ai nuk asht agresiv dhe se gjithmonë dëshiron me arritë atë që dëshiron, tue kallxue integritet.

bo_1464359372-7319324

Nënshkrimi i David Cameron nënkupton se ai komunikon hapun dhe lirë me të tjerët.

dc_1464359358-5899510