Nga shkuma-party, te kcimet me parashutë… qe pushimet luksoze të modeles shqiptare tepër seksi (foto/video)

Alesia Bami asht padyshim nji nga modelet shqiptare ma të bukura dhe seksi, kjo edhe për shkak të moshës së saj shumë të re, vetëm 18 vjeçe.

Ajo gjithmonë ka tërheqë vëmendjen e mediave tue pasë për të shumëllojshmëni lajmesh.