Ngriten temperaturat n’Sarandë (+16)

Të rijtë dhezin këto pushime verore nga qyteti i Sarandës.

Festa arrin kulmin kur kamarieri që shihni në foto i hedh nji kovë me ujë të ftoftë nji çike seksi me bikini dhe të mbulueme nga shkuma.

s28 sr1-2 sr-2 sr4-1 sr5-1 sr16 sr25-1