Nicole Scherzinger ma seksi se kurrë në X-Factor (foto)

Nicole Scherzinger arriti me tërheq vëmendjen e krejtëve në Reality shoë X-Factor.

Juristja 38 vjeçare dokej shumë seksi e veshun me të zeza. Kangëtarja që prej kohës kur u nda nga piloti i Formula 1 Luis Hamilton, doket se asht në ditët e saj ma të mira.

Ajo madje, në nji intervistë la me u kuptue se që çdo gja me Hamilton i përket të kaluemes dhe as që nuk komunikonte ma me të.

39e3e0cc00000578-0-image-m-252_14778753782701477901052 39e5368700000578-0-image-m-246_14778753140911477901054 39e5377800000578-0-image-m-238_14778752564341477901059