Nita s’asht ‘normale’, tejkalon çdo limit (foto +18)

Nita Kuzmina asht nji bukuroshe që vjen nga Rusia. Ajo asht e lindun me 10 Nandor 1990.

Asaj i pëlqen bota e modelimit, ndërsa thotë se asht shumë profesionale dhe komunikuese, gja që e ka ndihmue në karrierë.