Nji ‘pjeshkë’: Zara ju tranon me trupin e saj

Ajo u shpall Miss Britania, por kunora iu hoq shumë shpejt mbasi bani seks në nji program televiziv.

Megjithatë, Zara Holland doket e lumtun dhe e relaksueme, derisa pushon në Barbados.

20-vjeçarja u fotografue në nji jaht, në shoqninë e miqve.

4-55 6-54

 

7-52

8-51 11-38

Shperndaje në: