Nji shtëpi andrrash, mundeni me ble për 8.5 milionë sterlina (foto)

Ai ka qenë nji nga emnat ma të njohun të modës.

Por tashma shtëpia e dizajnerit të ndjerë, Alexander McQueen ka dalë në shitje.

Shtëpia kushton 8.5 milionë sterlina.

Ajo gjendet në nji prej lagjeve ma të njohuna në Londër dhe ka përveç të tjerave nji kopsht në çati dhe nji pasarelë.

 

2-vilaaa

 

3-villaaaa

 

4-villaaa

 

6-villaaaa

 

7-vilaaaa

 

8-villaaa

 

9-villaa

 

10-villaa

 

11-villaaa