Nji trup andrrash si ky i kësaj çike

Nji trup andrrash në nji pllazh andrrash.

Ajo asht26 vjeç dhe asht e lidhun me futbollistin gjerman, Mario Goetze.

Quhet Ann-Kathrin Broemmel.

annkathrin annkathrin1 annkathrin3

annkathrin5