Nji vizitë ‘skutave’ ma erotike të Vlorës

Keni nevoj për diçka që me i ba pushimet tueja m\ të bukura?

Atehëherë bani nji xhiro me në “birat” dhe “skutat” ma të bukura dhe ma egzotike në gjiret e Karaburunit, Shpellën e Haxhi Alisë, Shën Janit, Shën Vasil, apo në Zhabovel-Pllazh…

vlora2 vlora7 vlora8 vlora15

Shperndaje në: