Njihuni me femnën me trupin ma seksi në planet! (foto)

N’Instagram ka shumë modele seksi të fitnesit dhe trajnere seksi, por njana i len krejt gojëhapun me format e saj të trupit.

Me trupin e saj të përsosun dhe me nji pamje të mrekullueshme, kjo trajnere e fitnesit asht nji qenie e përsosun për me pa.

Nji nga modelet ma seksi asht padyshim Amanda Lee.

E hollë, por me nji trup seksi, Amanda ju len gojëhapun.