Njihuni me fshatin e veçantë… pa rrugë…!

Në qoftë se jeni të lodhun nga kerret, autobusët, apo çdo lloj tjetër transporti ky asht vendi ideal për me jetue qetësisht.

Në nji fshat të Holandës, në Githeoom keni me jetue të qetë, mbasi ky vend ka veç kanale dhe jo rrugë.

Në këtë fshat që asht i rrethuem me bukuri mundeni me lëvizë veç me anije.

Kqyrini disa prej fotove që na ju sjellim nga ky vend dhe magjepsuni.

900-38b203 46659_fullimage_a couple touring through giethoorn_560x350 184811

WATERWAYTOWN1015-005

Shperndaje në: