Njihuni me trinjaket ma identike në botë që janë edhe modele

Këto janë trinjaket ma identike në botë.

Madje janë modele dhe bajnë të njajtin stil jetese.

Laura, Nicola dhe Alison Crimmins, 29 vjeç, jetojnë me njana-tjetrën në Dublin, Irlandë.

Jeta e tyne asht njisoj, tue nisë që nga dietat e deri te ushtrimet për me u dokë sa ma të bukura.

2-101 5-99 6-99 7-97 9-89 13-50

Shperndaje në: