Nuk asht ashtu qysh doket: Foto të çuditshme

Njerëzit po përdorin kopertina librash për me krijue iluzione të çuditshme optike dhe nji koleksion me foto të këtyne iluzioneve po ban namin në internet.

Kopertinat mbahen para ftyrës si maskë ose mbi pjesë të ndryshme të trupit dhe “mashtrojnë” trunin që sheh diçka që në fakt nuk asht reale.

Të postuara në “Bored Panda”, koleksioni i fotove asht sa qesharak, aq edhe i frigshëm me raste.

1466424758_fotot1 1466424778_fotot2 1466424800_fotot3 1466424823_fotot4 1466424843_fotot5

Shperndaje në: