Nuk keni me besue se çka ka ba Angelina Jolie kur ishte 13 vjeçare!

Angelina Jolie e ka humbë virgjëninë kur ishte veç 13 vjeçare. Interesant asht veprimi i saj mbas seksit të parë.
Ajo ka thanë se e ka marrë thikën dhe e ka pre të dashunin e saj.

“Ndjenjat atëherë nuk ishin shumë të rëandësishme për mue”, tha aktorja dhe shtoi se mbas seksit të parë e mori thikën dhe ja preu lëkurën e partnerit të saj “që me ju dokë ma e afërt”, ka thanë ajo.

Shperndaje në: