Nuk keni me besue se ku mshefen këto maca!

Macat janë kafshët shpiake, ndoshta ma të përhapunat në botë, kjo mbasi ato janë aq të dashuna dhe shpesh shumë qesharake.

Ti nisesh për në çanten tande dhe aty mbrenda mundesh me gjetë macen tande.

1465757612_macet (18)

1465757622_macet (17)

1465757637_macet (15)

Shperndaje në: