Nusja i befason tanë në ditën e dasmës me veprimin e saj!

Dashniia mundet me na ndihmue me arritë gjana të mëdha. Njerëzit kanë fitue lufta, kanë shkrue historinë, kanë shkue në fund të botës për dashninë. Dhe kush e di ma mirë këtë sesa vajza 25 vjeç Jaquie Goncher.

Jacquie ka qenë nji notare që nga nji lëndim në shtyllën kurrizore ishte paralizue nga qafa e poshtë kur ishte 17 vjeç.

Doktorët i thanë që nuk kishte me ec ma, por terapia, vendosmënia dhe dashnia e madhe e ban atë të ngritej në kambë përsëri.

Ajo u stërvit për nji vit të tanë para dasmës dhe në ditën e shënueme, i befasoi të gjithë tue ecë në korridorin e Kishës, tue qëndrue në kambë gjatë gjithë celebrimit dhe madje edhe tue kcye me bashkëshortin e saj, Andy.

244311 244312 244313 244314 244317 244318

Shperndaje në: