Nusja e rrezikon kryet nga helikopteri, për nji foto!

Ky asht momenti kur nji nuse për pak sa nuk ka rrezikue kryet, teksa përpiqej të realizonte nji set fotografik, me nji helikopter mbi te.

Era e fortë e krijueme nga helikat e helikopterit i ka marrë vellon nuses dhe e ka shty atë nga vendi dhe për pak e ka rrxue në tokë.

Nusja dhe dhëndri kishin shkue në Islandë për me realizue klipin e dasmës, tue përfshi edhe nji helikopter.

Pamvarësisht se momenti i kërkuem nga nusja u shkatërrue, fotografi i saj ka arritë me shkrepë nji fotografi me helikopterin mbi krye.

3699742D00000578-3707924-image-a-45_1469522975472 3699743F00000578-3707924-image-a-43_1469522876734 3699742200000578-3707924-image-a-42_1469522871483