Obama e takon Alex’in 6 vjeçar që i shkruejti letër, krenar për ty! (video)

“Shpresoj që mirësia dhe dashnia jote me i ba edhe njerëzit e tjerë me mendue si ti.

Unë isha shumë krenar për ty”, i tha Presidenti i SHBA’ve, Barack Obama djaloshit 6 vjeçar shqiptar që pak kohë ma parë i shkroi nji letër.

Ju kujtohet Alex, djali 6 vjeçar shqiptar që i shkroi Presidentit Obama për me pyet si mund t’i ndihmonte femitë e moshës së tij në Siri.

Javën e kalueme Presidenti pati mundësinë me takue Alexin dhe familjen e tij në Shtëpinë e Bardhë.

Shihni vizitën e tyne: