Ohayo, vrasësi denohet me vdekje kqyreni çka ndodh në sallë

Micheal Madison asht autori i vrasjes të trefishtë të kryem në Ohajo të Hanen e kalueme, të cilin gjykata e ka denue me denimin maksimal.

Pamvarësisht akuzave dhe denimit që dha gjykatësi, ai ishte i qetë dhe kishte nji buzëqeshje ironike. Ky qëndrim i tij shkaktoi edhe shumë nervozizëm tek familjarët e njanës nga viktimat, i cili nuk arriti me ruejtë qetësinë tue shkaktue keshtu, nji situatë jo të zakonshme në sallën e gjyqit.