Olta Gixhari “përvëlon” me foto nga pllazha (foto)

Aktorja e njoftun, Olta Gixhari, nuk ndalet me provokimet e saj.

Derisa ndodhet me pushime ajo ka “përvëlue” ndjekësit në rrjetet sociale, me anë të nji fotografie.

Ajo ka pozue mbështetun në nji shkamb buzë detit, e veshun me bikini dhe kmishë.

Kjo ka mujt me qenë foto normale në det, e bame nga kushdo, nëse Olta nuk kishte me i vnu në fokus të mbasmet e saj bombastike.