Padyshim, kjo asht femna me format ma të nxeta n’botë! (foto +18)

Disa media ironizojnë kur thonë se ajo mundet me vendosë paqen mes Rusisë dhe Perëndimit.

Në vendin e saj e njohin si Kim Kardashian e Rusisë.

Por në Perëndim ka disa media që thonë se ajo asht ende ma seksi.

Bahet fjalë për 22-vjeçaren Anastasiya Kvitko, e cilësueme si nji nga femnat me format ma të nxeta në botë.

 

2-femna

 

3-femna

 

4-femna

 

5-femna

 

6-femnaa

 

7-femnaa

 

8-femnaa