Pamela Anderson ka nji mesazh për mashkujt që kqyrin porno

Aktorja Pamela Anderson ka nji mesazh për krejt mashkujt që kqyrin rregullisht porno.

Ajo thotë se mvarësia ndaj këtyne filmave pornografikë ka me ju shkatërrue familjen dhe vet personalitetin e njeriut.

Anderson e cilëson pornografinë si nji “rrezik publik” për shkak të gjithëpranimit të saj nga pjesa dërrmuese e popullsisë dhe thotë se filmat porno janë për të dështuemit.

pamela4

Shperndaje në: