Pamje nga jeta e natës n’Shqipni, çika të bukura e kcime si n’harem (+16)

Pamje të reja mbërrijnë nga jeta e natës në Shqipni.

Kësaj here fotot janë ba si në Vlorë, ashtu edhe në Tiranë.

 

Pamjet e maposhtme të kcimeve si në haremin e nji sulltani dhe të rijtë që tymosin, sjellin disa çaste orientale në vendin tonë.

tr1 tr8-1 vl1-3 vl5-3

tr3-1 tr16-1 vl-3 vl6-3

tr tr3-1

vl9-4

Shperndaje në: