Pamje shokuese në Spanjë, britanikët, djemë e çika përfundojnë si “mos ma keq” në udhë!

Pamje shokuese vijnë nga Magaluf që kallxojnë të ri të dehun, të shtrimë në rrugë dhe mbas nji feste për që ka zgjatë për orë të tana.

Daly Mail shkruen se shumë të ri të ardhun nga Britania kanë përfundue në gjendje të randë në spital për shkak të alkoholit dhe landëve narkotike që kanë konsumue.vajza18 vajza19 vajza20 vajza22 vajza23

 

Shperndaje në: