Pastruesja që i ban punët e shpisë e deshun!

Micah asht nji pastruese e njohun, kjo jo për aftësitë e saj në punë, por për mënyrën se qysh i ban ato. Në faqen e saj zyrtare ajo ka ba me dije tanë ndjekësit se, kur shkon për me pastrue nëpër shtëpi, nuk përdor tesha, por punon e deshun.

Ajo asht e lumtun për punën që ban dhe i kërkon njerëzve që mos me ofendue.

“Unë ndoshta jam lavire, ndoshta edhe e ulët, ose çfarëdo që ju dëshironi me më thanë, por mos më bezdisni me ofendimet tueja. Nëse keni ndonji pyetje për atë se çka unë baj, mundeni me ba”,- ka thanë pastruesja në Reddit.

Ndër të tjera, Micah tha se, punët që ajo ban janë të ndryshme, tue fillue që nga pastrimi i shtëpive të klientëve dhe deri te plotësimi i kërkesave seksuale.

Naked woman cleaning patio window with feather dusters, rear view pastruesja4 pastruesja6 pastruesja8

Shperndaje në: