Performanca e Era Istrefit në televizionin gjerman

Kangetarja Era Istrefi mbramë ka performue në televizionin ma të madh gjerman.

Kangën Bonbon, Era e këndoi në nji nga emisionet ma të famshme dhe ma të shikueme në Gjermani – Schlag den Star, që shfaqet në televizionin “Pro7”.

Kujtojme se Era Istrefi me hitin e saj ‘Bonbon’ u transmetue edhe në shumë televizione të tjera ndërkombëtare dhe radio shumë të ndigjueme.