Pleqtë “adoleshenta”

Për këta të moshuem mosha asht thjesht nji numër. Ata e jetojnë jetën me aventura nga ma interesantet dhe nuk kanë fare ndrojtje nëse për shumë të tjera, ajo që ata bajnë doket jo normale.

1463417305_mosha-numer-23

Këto foto e tregojnë ma së miri këtë. Ndoshta këto aventura kishin me qenë të përshtatshme për nipat e tyne, por ç’randësi ka kjo, mjafton që ata me qenë të lumtur.

1463417336_mosha-numer-12

Shperndaje në: