Policia franceze detyron gruen myslimane të zhvishet në pllazh!

Urdhni për me i ndalue burkinit në Francë rrezikon të kthehet në nji problem të madh, sikurse u pa sot kur disa policë të armatosun me spraj me piper dhe shkopij gome marshuen në nji plazh dhe urdhnuen nji grue që të zhvishej.

Katër policë trupëmëdhaj iu drejtuen nji grueje në moshë të mesme, e cila po merrte qetësisht rreze dielli në plazhin e Nicës Promenade des Anglais – jo shumë larg skenës së terrorit në Ditën e bastijës – dhe qëndruen tue pa teksa ajo hiqte veshjen myslimane e cila ruen nderin e saj.

Mësohet se grueja u parlajmërue që të mos e veshi ma rrobën e saj dhe mori nji denim për shkeljen administrative.

 

6-police

 

5-police

 

4-police