Politikanja seksi deshet: Tërbohet parlamenti dhe pllazha (foto +18)

Bahet fjalë për Nicole Minetti, e cila asht futë në politikë nga Silvio Berlusconi dhe u ba e famshme ma shumë për format e saj.

Ajo konsiderohet si nji nga politikanet ma seksi në botë.