Pozat e saj kalojnë limitet, mos i kqyrni nëse vueni prej zemrës (foto +18)

Claudia Romani nuk e humb buzëqeshjen pamvarësisht humbjes së Milan.

Dhe, si për me tregue se jeta vazhdon, nuk ka humbë asnji moment nga pushimet e gjata që po kalon në Miami.

Të kujtojmë, ajo asht tifoze e flaktë e Milanit.