Prej Amerike te Jashart

Qendra Kinematografike e Kosovës (QKK) njofton se ekipi i filmit “Shok”, së bashku me skenaristin, Jamie Donoghue dhe producentët Eshref Durmishi dhe Harvey Ascott, mbas 6 jave qëndrimi në SHBA për promovimin e filmit “Shok”, arrijnë sot në Prishtinë.

Simbas njoftimit, ekipi arrin në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” me fluturimin Veronë-Prishtinë, n’oren 13:50.
Mbas nji konference per media, ekipi i filmit udhëton në Prekaz për vizitë në kompleksin memorial “Adem Jashari”, ku do të pritet edhe nga familja Jashari.

Shperndaje në: