Prezentueses i del gjoksi jashtë kontrollit (Video +18)

Prezentuesja rumune e motit Daniela Crudu ka zbulue aksidentalisht gjoksin e saj mjaft tërheqës. Ajo ishte tue marrë pjesë në nji emision si e ftueme dhe ka fillue me kcye.

Por, në nji moment gjoksi i del jashtë kontrollit. Mbasi ajo kishte veshë nji blluzë të shkurtë dhe nuk kishte vnue jelekë.

Shperndaje në: