Prezentuesja e motit kcen ma shumë se sa duhet, i “shpërthen” gjoksi “live” (video)

Kudo prezentuesit e motit gjithmonë zgjidhen ma tepër për trupin e tyne se sa për oratorinë apo njohunitë për ekranin.

Njana prej tyne, Roxana Vancea, tue prezentue motin në nji TV në Rumani, i ka shpërthye gjoksi. Ajo ka fillue me ba stërvitje dhe me kcye ma shumë se sa duhet dhe doket se masa e gjoksit nuk ishte edhe aq e vogë.

Shperndaje në: