Profesoresha pa të mbrendshme në shkollë, qe qysh reagojnë studentët (Video +16)

Në nji video të shpërndame në internet, e cila nuk mund të thuhet saktë nëse asht nji kamerë e msheft apo video e montueme, shihet nji profesoreshë dhe disa studentë.

Çfarë ban përshtypje në video, asht veshja e profesoreshës. Ajo siç doket kishte harrue që përveç fustanit, duhej veshun edhe brekë.

Shperndaje në: