Provone edhe ju, kështu i forconi të pasmet për 15 minuta (video)

Derisa na krejt djersemi për të pasme perfekte, asht e veshtirë me ditë sakt cilat lëvizje funksionojnë, por Bazaar ka realizue këtë video me Anna Kaiser nga AKT InMotion për me marrë lëvizjet ma të mira për të pasme të mbledhuna dhe të tonifikueme.

Në këtë video, keni me mesue se si në shtëpinë tuej keni me  mujt me ba ushtrime efektive për ngritjen e te pasmeve.

Në të njajtën kohë keni me i forcue bytht, kurse me ushtrimet e rregullta keni me pasë rezultate fantastike.

Ndani 15 minuta për çdo ditë rreth nji mueji dhe nuk keni me u pendue.

Bani gati trupin: