Pse këto tri çika t’uluna po e tranojnë rrjetin?!

Në pamje të parë doket nji foto e thjeshtë e 3 çikave të uluna në nji ulëse në nji ditë të bukur me diell. Por, në këtë foto ka diçka që nuk shkon dhe që mund ta dalloni vetëm nëse e kqyrni atë me kujdes.

Fotografia, e cila fillimisht u shpërnda në Imgur, asht nji tjetër iluzion optik që ka hutue përdoruesit e internetit.

Në nji vështrim ma t’afërt, doket sikur ulësja nuk ka bazament dhe çikat qëndrojnë “të uluna” n’ajër.

Shperndaje në: