Publikohet trailer’i i “Fifty Shades Darker”

Mbas gati dy vjetesh pritje, adhuruesit e sagës erotike “Fifty Shades” mundën të shijonin pak nga seria ma e re, mbas publikimit të trailer’it të “Fifty Shades Darker”.

Sekuencat e shkurta filmike riprezentojnë Jamie Dornan si miliarderin me primje sadiste Christian Grey, dhe Dakota Johnsonin si Anastasia Steele.

“Fifty Shades Darker” pritet të publikohet me 10 Fror të vitit 2017.

Shperndaje në: