Pushime të paharrueshme për Emily Ratajkowski (Foto)

Ajo ka arritë me tërheqë nji numër të madh ndjekësish në mediat sociale dhe kjo falë pamjes së saj mahnitëse.

Mirëpo, Emily Ratajkowski provoi se ajo nuk ka veç nji ftyrë të bukur dhe nji trup perfekt, por pëlqen shumë edhe aventurat.

1476762582_2

emily