Qe arsyet pse femnat inteligjente nuk bien n’dashni

Asht vërtetue se njerëzit e fortë e kanë të vështirë me ra n’dashni, ata nuk kanë dëshirë që “humb” kohë tue e ushqye lidhjen e tyne.

“Higherperspectives.com”, ka nxjerrë disa arsye se pse nji femën inteligjente e ka të vështirë me ra n’dashni.

* Ato nuk dhurojnë dashni dhe nuk munden me i besue askujt.

* Nuk kanë frigë me jetue të vetme.

* Atyne nuk i nevojitet ndonji person për me i ba t’lumtuna.

* Nuk u frikësohen ndryshimeve.

* Takimi me mashkuj nuk asht prioritet i tyne.