Qe çka ban kjo vajzë për me fitue nji iPhone

Ky asht momenti kur nji vajzë asht e vendosun që me u zhveshë, vetëm për me fitue nji “iPhone”. Ajo asht ndalue nga blogeri Dmitry Shilov, në qytetin Krasnoyarsk të Rusisë. Ai e ka pyetë se çfarë kishte me ba që me pasë në dorë nji produkt të “Apple”.

Shilov asht shprehë se para kësaj vajze, janë pyetë edhe të tjera, të cilat kanë thanë se nuk kishin me ba asgja për nji “iPhone”. Mandej ai ka takue Ksenian, e cila ka pranue edhe që me u filmue.

Vajza nuk donte që me u zhveshë në mes të rrugës, e si pasojë janë transferue në nji vend tjetër. Shilov i kërkoi asaj që me u zhveshë dhe mandej me i hedhë vetës vaj motori.

https://youtu.be/rSY7rnZwHIE

 

Shperndaje në: