Qe çka ban krokodili i uritun!

Kur krokodili asht i uritun nuk mendohet dy herë as kur bahet fjalë për të gëlltitë nji breshkë.

Foto mjaft interesante janë kapë në Parkun Kombëtar të Afrikës së Jugut nga Lisl Moolman, e cila ndodhej në pushime me familjen e saj.

Krokodili tentoi fillimisht me kafshue breshkën, por kur kupton se ishte mjaft e vështirë për me ba këtë, ai fillimisht e lëshon në ajër si nji “top futbolli” dhe mandej e gëlltitë ate.

Shperndaje në: